RİZE / ARDEŞEN - Ardeşen Akşemsettin Bilim ve Sanat Merkezi

Etiket Sonuçları: ARDEŞEN BİLSEM

May

Ardeşen BİLSEM öğretmenleri moral ve motivasyon yemeğinde biraraya geldiler. Kururmuzda çalışan öğretmenlerimizle gerçekleşen yemekte TÜBİTAK projeleri için katkıda bulunan öğretmenlerimize plaket sunuldu. Gelecek seneler için tecrübe paylaşımı yapıldı.

Haz

DOKAP tarafından finanse edilen atölyelerimizin açılışı Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN, DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN ve diğer idare amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda kurumumuza Ses Kayıt Stüdyosu, Motion Capture Atölyesi, Drama Atölyesi, İnovasyon Atölyesi kazandırılımıştır. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu atölyelerin kazandırılmasında DOKAP'a şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Ardeşen BİLSEM olarak Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına (DOKA) yaptığımız proje başvurumuz kabul edildi.

Bu proje kapsamında;

DOKAP'a başvuru yaptığımız

1 - İnovasyon Atölyesi

a) Parkurlu Robotik Atölyesi

b) Mation Capture Atölyesi

2 - Sanal Gerçeklik Atölyesi

3 - Biyoloji Laboratuvarı

4 - Kimya Laboratuvarı

5 - Drama Atölyesi

yapılması planlanmaktadır.

Proje kapsamı 743.000 tl bütçe ile planlanmıştır. DOKA Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Ardeşen Kaymakamı Ekrem ÇEÇEN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nazım AKSOY ve Okul Aile Birliği Başkanımızla imza töreni gerçekleşitirldi. Hayırlısıyla en yakın sürede proje içeriğinin tamamlanıp kullanıma geçirilmesi ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmasını temenni ediyoruz. Emeği geçenlere teşkkür ediyoruz.